søndag den 8. april 2012

Virker det mon ?

I går da jeg på Fisketorvet købte jeg det nye Bazar. Man fik 2 blade til et blads pris. Jeg elsker det blad, det er virkelig godt. I det ene blad som handlede "Beauty", læste jeg om hvordan man ville tabe sig. Skulle det være den hurtige ? Den effektive ? Den på sigt ?
Jeg har valgt den hurtige, som skulle virke på en uge. Så jeg begynder i morgen - oh no! :)
Her kan i få opskriften på den hurtige:






Det skal du spise:
Spis dine måltider stabilt fordelt i løbet af dagen. Hvis du spinger et måltid over, får du mere lyst til noget sødt, fordi din krop og hjerne har brug for energi. Det er derfor vigtigt at spise fem måltider om dagen, tre hovedmåltider og 2 mellemmåltider. Mange tror, vægten stiger, fordi de spiser for meget, men faktisk er det langt bedre at spise end at undvære et måltid, selvfølgelig især hvis det er et sundt måltid. Spis masser af fuldkornsprodukter (brune ris, kildkiks, groft brød), for ud over at din mave vil nyde at arbejde med maden, så gør det dig også mæt i længere tid. Det, vi ofte tager på af, er "alt det hvide" i form af hvidt brød, hvis ris, pasta og hvidt sukker

Eksempel på en typisk dag
Morgen:
Start din dag med en god solid morgenmad. Det kan være havregrød/havregryn, frugt, en skive rugbrød med pålæg, æg, eller en smoothie med grøntsager og frugt, alt afhængig af hvad du har lyst til.

Mellemmåltid:
Lidt frugt og nødder, grøntsager i form af gulerodsstave, rå blomkål eller en skål med bær.

Frokost og aften:
Lad frokost og aftensmad bestå af protein, grøntsager og fedt som essentielle fedtsyrer, i form af koldpresset jomfruolivenolie, hørfrøolie, kokosolie eller kapsler med ren omega-3

Det skal du drikke:
Drik en masse vand. Allerede på grund af dét bliver sulten minimeret, din væskebalance bliver intakt, og du kan få skyllet dit system grundigt igennem for fedt og sukker. Men ud over det kræver din krop også en masse vand bare for at fungere optimalt. Så drik minimum 1,5 liter vand om dagen

Det skal du ikke og spise:
Sortér alt fra, der er synligt sukker i. Sodavand, saftevand, slik, kager, chokolade, morgenmadsprodukter (også selvom der står på pakken, at du nærmest taber dig af det) - behold kun havregryn. Ud med kunstige færdigretter, chips, dåsemad, is og hvad der ellers gemmer sig i fryseren af usunde ting. RYD OP!

Sådan skal du motionere:
Motion er klart en faktor i forhold til at komme i bedre form. Det er altid en god idé at starte blidt. Men når det gælder om at se resultater på en uge, er det på med løbeskoene og derudad. Løbetræn hver anden dag. 3-5 km i moderat-hurtigt tempo. Det vil sætte din forbrænding i gang, begynde at opbygge dine muskler, som også er med til at forbrænde dine fedtdepoter, og desuden vil det give dig rigtig meget velvære. Der er ikke noget, kroppen hellere vil end at blive brugt, så den vil rose dig for det ved at give dig mere energi og overskud og på sigt selvfølgelig en sprød og spændstig krop.

Sådan skal du tænke:
Du skal ikke ændre dit liv på én dag - men du skal ændre retning på én dag! Sådan skal du også tænke i forhold til din beslutning om at blive sundere og slankere. Det er altid svært i starten, men uden en start er der ingen slutning, så beslut dig for at gå i gang, fordi du ønsker at gøre noget godt for dig selv, ikke fordi der står et forkert tal på badevægten. Det er dig, som skal leve med din krop, ingen andre, men hvis du ikke er tilfreds med dig selv, hvorfor skulle ander så være det ?


Det skal du undgå:
Det værste du kan gøre, er at stoppe med at spise eller nedsætte mængden af mad dratisk (medmindre du overspiser i forvejen). Det sænker din forbrænding, og du vil tage på af selv den mindste lille bid.

Hvis du gerne vil have opskriften på de to andre, så kan du købe bazar-bladet i nærmest alle kioskbutikker. Det koster 35 kr, og kan fås t.o.m 25 april.

Nu håber jeg, at det vil hjælpe mig med at tabe mig.

XOXO Jsoefienfiu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar